CCI Rezidentiale

 CCI Rezidentiale este un proiect imobiliar nou in Iasi, 

Constructia beneficiaza de materiale de calitate pentru a aduce un maxim de confort in viata cumparatorilor si a celor dragi lor. Acestia se vor bucura de finisaje de calitate in diverse variante de culori si modele pentru a alege ceea ce li se potriveste cel mai bine. Suprafetele apartamentelor sunt dispuse astfel incat spatiile personale sa se armonizeze cu cele de socializare intr-un echilibru perfect.

Apartamentele cu un design modern sunt construite de profesionisti
Am folosit materiale de calitate pentru a aduce un maxim de confort in viata ta si a celor dragi. Beneficiezi de finisaje de calitate in diverse variante de culori si modele pentru a alege ceea ce ti se potriveste mai bine. Am impartit suprafetele astfel incat spatiile personale sa se armonizeze cu cele de socializare intr-un echilibru perfect.

Calitatea si durabilitatea constructiei sunt puse pe primul loc.
Stim cu totii ca achizitionarea unui apartament este de cele mai multe ori o investitie pe termen lung sau poate chiar pentru toata viata. Tocmai de aceea, calitatea si durabilitatea constructiei trebuie puse pe primul loc. Pentru ca un compromis mic facut astazi, te poate costa scump maine, noi ne-am asigurat ca in apartamentul tau din Proiecte Rezidentiale nu iti vei asuma niciun astfel de risc.

Asadar te invitam sa descoperi detaliile tehnice care te vor convinge ca materialele utilizate pentru construirea viitoarei tale case sunt fara exceptie de cea mai inalta calitate.

Vlad Clipa

Consultant Imobiliar
vlad.clipa@evolve-imobiliare.ro

Contact