Despre agentia imobiliara Evolve Imobiliare Iasi
 

 
 
 

Bun venit la Evolve Imobiliare, unde experiența întâlnește evoluția în lumea imobiliară! Cu mândrie și pasiune, suntem prezenți în industria imobiliară încă din 2013, oferind clienților noștri soluții profesionale și personalizate în piața locală și regională. Am evoluat odată cu nevoile dumneavoastră, aducând laolaltă expertiză, transparență și inovație pentru a vă ghida prin fiecare etapă a tranzacțiilor imobiliare.  
 
 
De ce Evolve Imobiliare?
 
 

Experiență solidă: Cu mai mult de 10 ani de activitate în spatele nostru, am acumulat nu doar cunoștințe, ci și relații solide în comunitatea noastră și în regiune.

 

 

Echipă dedicată: Suntem o echipă dedicată de profesioniști imobiliari pasionați, mereu gata să răspundă nevoilor dumneavoastră și să ofere soluții adaptate. 

 

 

Personalizare și atentie: Fiecare client și fiecare proprietate sunt unice. Ne propunem să vă cunoaștem, să vă înțelegem și să oferim servicii personalizate care să reflecte nevoile și aspirațiile dumneavoastră.

 

 

 

Inovație continuă: Într-o lume imobiliară în continuă schimbare, rămânem la curent cu ultimele tendințe și tehnologii, asigurându-ne că beneficiați de cele mai bune practici și resurse.

 

 

 

 

➡️ Explorează serviciile noastre

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa

Ofertele agentului
Raluca Gheorghiu

Director Vanzari

Ofertele agentului
Vlad Clipa

Consultant Imobiliar

Cariere

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

 

Descoperă oportunitățile de carieră la Evolve Imobiliare

 

 

La Evolve Imobiliare, suntem în căutarea profesioniștilor pasionați și dedicați să se alăture echipei noastre în continuă creștere. Dacă îți dorești o carieră în domeniul imobiliar, oferim oportunități captivante pentru dezvoltarea ta profesională.

 

 

De ce să alegi Evolve Imobiliare

 

Cultură organizațională solidă: Ne bazăm pe valori precum integritatea, transparența și colaborarea, creând un mediu de lucru pozitiv și motivant.

 

Oportunități de dezvoltare: Susținem educația continuă și oferim acces la programe de formare și dezvoltare pentru a-ți dezvolta abilitățile și cariera.

 

Echipă pasionată: Lucrezi alături de profesioniști dedicați și pasionați, unde fiecare contribuție contează în realizarea succeselor noastre comune.

 

Inovație și tehnologie: Suntem mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și strategii inovatoare pentru a ne menține în avangarda industriei imobiliare.

 

Colaborare și suport: Fiecare membru al echipei are acces la un suport semnificativ și o atmosferă de colaborare pentru a atinge excelența în fiecare proiect.

 

Oportunități actuale de carieră

 

Agent/Consultant imobiliar proprietăți rezidențiale: Dacă ai pasiune pentru vânzări și relații cu clienții, aceasta ar putea fi o oportunitate perfectă pentru tine.

 

Locuri diponibile: 5

 

 

Descriere job agent imobiliar

 

     • Identificarea și contactarea potențialilor clienți, inclusiv proprietari de imobile și cumpărători sau chiriași interesați.
     • Evaluarea și listarea proprietăților disponibile pentru vânzare sau închiriere.
     • Prezentarea proprietăților potențialilor clienți și oferirea de tururi detaliate.
     • Negocierea prețurilor și a termenilor contractelor între clienți.
     • Menținerea relațiilor cu clienții și dezvoltarea unei rețele extinse de contacte în industrie.

 

 

Candidatul ideal

 

     • Cu experiență anterioară în domeniul imobiliar sau vânzări (constituie avantaj).
     • Motivat, perseverent și dornic de a atinge obiectivele de vânzare.
     • Cu abilități de a lucra într-un mediu dinamic și de a face față provocărilor specifice.
     • Cu o bună prezentare și profesionalism.
     • Cu permis de conducere (obligatoriu) și mașină proprie (constituie un avantaj).

 

 

Cum aplici:

 

Dacă ești gata să-ți construiești o carieră de succes într-un mediu dinamic și în continuă evoluție, trimite-ne CV-ul tău și o scurtă scrisoare de intenție la adresa rezidential@evolve-imobiliare.ro sau direct in formular.

 

Alătură-te echipei noastre la Evolve Imobiliare și construiește-ți viitorul într-un domeniu plin de oportunități și satisfacții profesionale.