Rusman Residence

    RUSMAN Residence este amplasat in Miroslava unde beneficiezi de aer curat şi liniştea de care cu toţii avem nevoie acasă! Este un proiect de case ce va contine 50 de unitati locative, dispuse pe P+E, 111 mp utili, terenul având o suprafaţă între 350 -800 mp.
    RUSMAN Residence are o structură de rezistenţă executată din grinzi şi stâlpi continui din beton prevăzuţi cu centuri şi cărămidă portantă. Este foarte bine izolată termic, asigurând un consum redus de energie atât pentru a se păstra răcoarea pe timp de vară cât şi pentru a se încălzi iarna. În ceea ce priveşte finisajele, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-si personaliza interiorul locuintei dupa cum doresc incadrandu-se intr-un buget dat de catre dezvoltator.
    Zona în care este amplasat Complexul RUSMAN Residence este foarte accesibila in ceea ce priveste accesul fata de oras avand Sos. Voinesti-Iasi (Belvedere) si Sos de Centura care face legatura cu partea de Popas Pacurari fara a mai traverasa orasul. In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun sunt la doar 5 minute de mers pe jos de complex.
 

Oferte in ansamblu

Casa individuala 1

4 2 96 m2
Va propunem spre vanzare o cas...
Va propunem spre vanzare o cas...
75.000EUR

Casa individuala 2

4 2 96 m2
Casa individuala in cadrul com...
Casa individuala in cadrul com...
85.000EUR

Alex Stan

Consultant Imobiliar
alex.stan@evolve-imobiliare.ro

Contact