Roua Residence Pacurari

Roua Residence este un nou proiect rezidential in Valea Lupului si este format din doua blocuri P+2E ce ofera apartamente cu 2 camere, cu diferite suprafete, intr o zona foarte linistita a orasului, dar in acelasi timp aproape de toate zonele de interes ale acestuia. Proiectul are un design somptuos si este perfect gandit si realizat pentru ca apartamentele sa beneficieze de orientarea catre Soare (Sud) si mai ales de vederea superba asupra lasiului.

La interior usile vor fi din lemn masiv, tamplarie cu geam termopan cinci camere REHAU, ambele avand culoarea ceruta de cumparator. Baile vor fi placate cu piatra naturala, vor avea robineti si accesorii Grohe, obiecte sanitare de lux, optional rezervor wc incastrat. Confortul termic va fi asigurat de centrale termice prin condensatie. Balustradele balcoanelor vor fi din sticla securizata. Apartamentele vor dispune de parcari, boxe in proprietate si loc de joaca.

Confortul total si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in curtea privata a proiectului la nivelul suprateran si vor fi accesate doar pe baza de cartela.

 

Giovanni Genovu

Consultant Imobiliar
giovanni.genovu@evolve-imobiliare.ro

Contact