Park Residence Copou

PARK RESIDENCE – Apartamente cu 1, 2 si 3 camere in inima Copoului.

Podul Verde, strada 23 August, bulevardul Carol, toate aceste denumiri au desemnat un singur loc: Copoul. Încă din secolul XIX, Copoul s-a dezvoltat ca un loc elitist. Marile familii boiereşti s-au luat la întrecere pentru a obţine locuri de casă la bulevard. Grădinile amenajate în Copou au fost scena pe care s-au pus în valoare vedetele vremurilor de altădată.


Copoul, sau Podul Verde, aşa cum i se spunea odinioară, era de departe cea mai frumoasă stradă din Iaşi. De altfel, denumirea de Podul Verde nu a fost întâmplătoare. Aceasta desemna o stradă mărginită de numeroase grădini elegante.
În secolul al XVIII-lea, mai precis în 1747, domnitorul Grigore Matei Ghica, încântat de frumuseţea acestui loc, a avut iniţiativa ridicării unui foişor în dealul Copoului. Unsprezece ani mai târziu, un alt domnitor, Ion Callimah “au dăruit cât loc au fost domnesc despre Copou boierilor şi rudelor Măriei Sale, dându-le poruncă să-şi facă vii şi grădini”. Boierii au urmat sfatul domnitorului şi, în scurt timp, Copoul a devenit faimos.
Gândit special pentru altfel de ieşeni, Park Residence Copou îţi propune echilibrul perfect între o viaţă mai sănătoasă şi una dinamică, urbană, tipică unui oraș european. Locuitorii din Park Residence Copou fac mai multă mişcare, respiră aer mai curat şi se trezesc dimineaţa în foşnet de frunze şi triluri de păsări pe fundal.
Park Residence Copou, în cartierul îmbrăţişat de verdeață, îţi oferă cea mai spectaculoasă locaţie din Iași. Aici ai toate avantajele unui stil de viaţă sănătos şi în acelaşi timp ești aproape de centrul oraşului.
Park Residence este situat în Copou, la 10 minute de centrul orașului, unde poţi să mergi la cumpărături sau la un film şi să îți petreci timpul împreună cu familia şi prietenii.
Eleganta exteriorului se prelungeste la interior prin subtilitatea imbinarii notelor minimaliste cu nuante de rafinata ambianta si calitate. Apartamentul tau sfideaza tendintele actuale si surprinde viitorul prin designul sau. Spatiile deschise, scaldate in lumina naturala si suprafetele generoase iti ofera confortul pe care il meriti. Geamurile termoizolante cu tamplarie PVC, finisajele de top si obiectele sanitare de la producatori de renume mondial sunt detalii care intregesc imaginea moderna a intregului complex.
Parcarea nu va mai fi o problema.
Park Residence Copou beneficiaza de parcare subterana pe doua niveluri, cu un total de 91 de locuri de parcare si adapost de protectie civila. Accesul in parcare va fi pe baza de porti automate si telecomanda, iar liftul de ultima generatie coboara pana in parcare.


Siguranta locatarilor este pusa pe primul loc.
Park Residence are una din cele mai solide fundatii din Iasi, bazata pe pereti mulati din beton in perimetrul cladirii, sapati la 15 metri adancime si 64 de piloti forati in grosime de 90 de centimetri, sapati la 20 de metri adancime, fundatie care rezista la cutremure de peste 8,5 grade pe scara Richter si poate suporta o constructie de 10 etaje.

Alexandru Baltag

Consultant Imobiliar
alexandru.baltag@evolve-imobiliare.ro

Contact