Panoramic Residence 5

    Evolve Imobiliare va propune spre vanzare apartamente noi in zona Tudor Vladimirescu, langa Campusul Studentesc, Iulius Mall si Universitati,  cu acces din strada Ciurchi, imobilul fiind o constructie din cadre de beton si pereti atat la interior cat si la exterior din caramida cu un regim de inaltime D+P+2E, cu un total de 18 apartamente cu 1, 2 si 3  camere, locuri de parcare atat in subteran cat si suprateran.
- apartamentele cu o camera, au o suprafata de 33,8 mp cate 2 pe fiecare nivel, pret promotional pentru plata cash in avans 37.180 euro/tva 5% inclus,
- apartamentele cu 2 camere, au o suprafata de 58,3 mp, cate 4 pe fiecare nivel, pret promotional pentru plata cash in avans 58 610 euro/tva 5% inclus.

-apartamentele cu 3 camere, au o suprafata de 69,4 mp, parter, pret promotional pentru plata cash in avans 76.340 euro/tva 5% inclus.
Termenul de predare este AUGUST 2019, apartamentele se predau amenajate la cheie, cu posibilitate de personalizare fiind racordate la toate utilitatile zonei!

Alex Stan

Consultant Imobiliar
alex.stan@evolve-imobiliare.ro

Contact