Oscar Village

Oscar Apartaments este un ansamblu rezidential nou, situat in Valea Lupului, intr-o zona foarte linistita a orasului si totodata aproape de toate punctele de interes ale orasului, statiile mijloacelor de transport in comun fiind in apropiere.

In acest complex rezidential se afla un ansamblu de case insiruite deja contractate, la care se adauga un imobil cu regim de inaltime P+2, format din apartamente cu 2 si 3 camere, ce prezinta suprafete generoase,  compartimentate cu atentie.

Structura blocului este pe cadre, inchiderea peretilor fiind facuta din caramida Porotherm, astfel respectandu-se cele mai exigente cerinte in materie de constructie.

Viitorii proprietari vor beneficia de posibilitatea de a-si alege finisajele si sanitarele intr-un buget stabilit de domnul dezvoltator. In plus, apartamentele dispun de cate o boxa ce reprezinta un spatiu de depozitare excelent, un loc de parcare inclus in pretul apartamentului (vor fi si 7 locuri de parcare subterane cu posibilitatea de achizitionare), centrala termica proprie, tamplarie PVC - VEKA, 6 camere cu 3 randuri de sticla.

 

Giovanni Genovu

Consultant Imobiliar
giovanni.genovu@evolve-imobiliare.ro

Contact