New House Residence

New House este un proiect de case tip duplex situat in zona Popas Pacurari, arhitectura unica si deosebita, zona numai de case, terenul aferent constructiei are o suprafata de 400 mp, constructie 2017, din caramida, regim de inaltime P+1+pod, avand o suprafata utila de 115 mp, compartimentata astfel:
- parter: terasa intrare, hol intrare, living, bucatarie, baie, terasa exterioara si zona barbeque & grill.
- etaj: 3 dormitoare, hol, baie, 1 balcon.
Casa este racordata la toate utilitatile (apa curenta, curent electric si gaz) si se preda la cheie cu gresie, faianta, parchet, var lavabil, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, distribuitori pe fiecare etaj, instalatii sanitare si electrice complete, baile complet utilate. Locuinta este izolata termic cu polistiren de 10 cm si este acoperita cu tabla Lindab.
Zona numai de case, deosebita, linistita, in imediata sa apropiere aflandu-se Primaria, Praktiker, Carrefour Era, Kaufland, Metro, Dedeman, mijloc de transport in comun, Peco, Cofetarie, minimarket-uri, etc.

Fiecare casa are parcare proprie gratuita si beneficiaza de un spatiu verde modern amenajat. Detinem cartea constructiei pentru fiecare duplex.

Poze cu fiecare etapa a constructiei si cu materialele folosite.
Casa se preda la CHEIE !

Giovanni Genovu

Consultant Imobiliar
giovanni.genovu@evolve-imobiliare.ro

Contact