Green Lake Apartments

 

Complexul locativ Green Lake Apartaments cumuleaza in sine realizarile progresului, valorile de familie, conditiile pentru viata, odihna confortabila si este conceput sa multumeasca cerintele tuturor, cu cel mai bun raport calitate / pret din Iasi.

 

Blocurile au 4 niveluri, parcari ce vor fi predate in proprietate exclusiva , spatii verzi si loc de joaca pentru copii. Sunt concepute apartamente spatioase cu 2 sau 3 camere cu suprafete cuprinse intre 63 si 72 Mp.

In constructia complexului sunt folosite materiale si finisaje de inalta calitate iar spatiile vitrate mari ofera vederi spectaculoase ale zonei spre Manastirea Cetatuia, iar in partea se S-V a imobilelor gasim un frumos lac amenajat. Apartamentele din acest complex nu sunt simple spatii de locuit, ci un simbol al unui mod de viata selecta.

FACILITATILE PROIECTULUI VOR ASIGURA CONFORTUL MAXIM LOCATARILOR:

Zona ecologica fara trafic intens
Priveliste panoramica spre zonele invecinate
Acces limitat si monitorizare video
Holuri finisate dupa proiectarile designerilor
Structura constructiei se realizeaza in conformitate cu standardele UE.
Placarea pardoselilor din băi, holuri și bucătărie se realizeaza cu marmură adusă din Egipt, ușile sunt din lemn masiv cu nuanțe la alegerea clientului, tripane de înaltă calitate la exterior, încălzire prin pardoseală, cu centrală e condensație, sanitare și robineți în baie de la firme de renume.

 

Pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionari sunati la tel: 0754.956.286

Vlad Clipa

Consultant Imobiliar
vlad.clipa@evolve-imobiliare.ro

Contact