Baroque Residence

 "Doar 7 minute de Palatul Culturii. Un cadru mirific, la poalele pădurii."

Situat la doar 7 minute de Palatul Culturii din Iaşi (3,5 km) dar totodată ferit de aglomeraţia urbană, Baroque Residence şi-a deschis porţile şi vă aşteaptă într-un cadru mirific, la poalele pădurii Bucium, pe Str. 3 Fântâni (zona fostului poligon auto). Datorită acestei amplasări, locuitorii noului ansamblu rezidenţial vor putea îmbina avantajele conferite de localizarea efectivă într-un spaţiu urban cu plăcerea de a fi în mijlocul naturii.

Baroque Residence constă într-un mix de apartamente de 2 şi 3 camere dispuse în 6 clădiri P+2E. Apartamentele au fost gândite pentru a îmbina confortul, utilizarea eficientă a spaţiilor şi a utilităţilor disponibile iar costurile de achiziție au fost concepute astfel încât orice familie cu venituri medii să poată avea şansa cumpărării unui astfel de apartament.

COMUNITATE DE ELEGANŢĂ ŞI BUN-GUST

Pentru că bunul-gust va fi mereu la modă, ne-am gândit să-l transformăm în stil de viaţă. Arhitectura aparte, în stil baroc, vă va întâmpina de fiecare dată când veţi ajunge acasă, lângă cei dragi. Iar condiţiile deosebite conferite de finisajele de cea mai bună calitate, spaţiile locuibile generoase, utilităţile şi facilităţile realizate la standarde europene vă oferă o locuinţă nu doar elegantă, ci şi familiară, confortabilă.
Ca proprietar al unui apartament în ansamblul rezidențial Baroque Residence, te vei bucura de o pauză binemeritată de la agitaţia citadină și de condiţii de confort la standarde europene.

FACILITĂŢI

apartamentele sunt decomandate, cu posibilități de recompartimentare și se vând complet finisate;
arhitectură deosebită, în stil baroc;
spaţii locuibile generoase;
finisaje de foarte bună calitate: parchet, gresie, faianţă etc.;
tâmplărie din PVC Germania, de cea mai bună calitate;
băi complet echipate și utilate;
centrală termică pe gaz, proprie fiecărei locuinţe și radiatoare bine dimensionate;
racord la canalizarea orașului Iași;
CATV, Internet;
locuri de parcare în curtea complexului;
străzi asfaltate și iluminat exterior stradal.

Vlad Clipa

Consultant Imobiliar
vlad.clipa@evolve-imobiliare.ro

Contact