ANNA Confort Residence

   Ansamblul "ANNA Confort Residence" vă oferă 14 apartamente cu una, două şi trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată, liniştea si confortul sunt principalele repere după care ne ghidăm în crearea conceptului de cămin, drept pentru care ansamblul rezidenţial a luat naştere din dorinţa de a atinge cele mai înalte standarde şi sofisticate gusturi.

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce priveşte finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice şi sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiţii rezidenţiale durabile care îi va oferi condiţii de confort optime într-un spaţiu compartimentat şi amenajat după un concept arhitectural modern.
Proiectul desfăşurat pe 4 nivele, P+2+M, având un număr maxim de 4 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafeţe generoase, cele 14 apartamente cu 1, 2 şi 3 camere având suprafeţe cuprinse între 40 mp şi 100 mp, cu un loc de parcare inclus in preţul fiecărui apartament.

Complexul este poziţionat la 10 minute de centrul Iaşului, in zona Galata, cu acces facil catre oras.
*Achizitia se face direct de la dezvoltator, iar comisionul este de 0%
*Se accepta plata cu Credit Prima Casa sau Credit Imobiliar.

Oferte in ansamblu

Apartament 1 camera

1 1 41 m2
   Proiectul ANNA&nb...
   Proiectul ANNA&nb...
45.000EUR

Apartament 2 camere

2 1 60 m2
   Evolve Imobiliare...
   Evolve Imobiliare...
64.000EUR

Apartament 3 camere

3 1 95 m2
   Va propunem spre ...
   Va propunem spre ...
89.000EUR

Alex Stan

Consultant Imobiliar
alex.stan@evolve-imobiliare.ro

Contact