Poitiers Towers

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Poiectul Poitiers Towers s-a născut dintr-o idee îndrăzneață de a construi cele mai înalte clădiri rezidențiale din Iași.
De aceea, proiectul de 8 blocuri turn de 15 etaje, dotate cu câte două lifturi ultramoderne, va cuprinde:

- Clinică Medicală și spații comerciale

- Stații de transport în comun

- Sală fitness și spa wellness

- Terenuri de sport deasupra clădirilor

- Locuri de joacă special amenajate

- Singura parcare supraterană etajată din Iași
Surprizele nu se vor opri aici…

Tot în cadrul complexului vom regăsi și un restaurant de tip panoramic, contruit la ultimul etaj, accesul realizânduse prin intermediul unor lifturi exterioare, din sticlă.
Spații de joacă special amenajate

Pentru a întregi caracterul de comunitate, rezidenții complexului imobiliar Poitiers Towers vor avea acces în exclusivitate la un loc de joacă. Dorim să creem un loc de joacă sigur şi supravegheat, unde părinții să îşi poată lăsa copiii fără nici o grijă, să se bucure de spații verzi şi jocuri interactive.
Terenuri de sport la înălțime

Pe lângă cei 6000 mp spațiu verde special amenajat,zone pietonale, ansamblul Poitiers Towers va avea un teren de fotbal și trei de tenis deasupra ultimului etaj al parcării supraetajate și o sală de fitness cu zonă spa. Știm cât de importante sunt locurile de joacă pentru familiile cu copii, de aceea vom avea cel puțin 3 parcuri moderne de joacă.
Singura parcare supraterană etajată din Iași

Locuitorii ansamblului rezidențial Poitiers Towers vor avea la dispoziție locuri de parcare special amenajate, în parcarea supraterană etajată care va dispune de 1300 unități.

 

Oferte in ansamblu
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
  • 3
  • 1
  • 77
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
  • 2
  • 1
  • 60.5