London House

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Descoperă eleganța caselor britanice.
Într-o locație istorică precum Copoul, London House reprezintă nota de modernism de care ai nevoie. Prin designul cu inspirație britanică și camerele spațioase, ansamblul te va purta cu gândul spre o altă lume, unde calitatea este regulă.

Cele 9 vile tip duplex recreează eleganța unui cartier londonez, în cadrul cărora fiecare element are un rol bine definit și o frumusețe aparte. Mai mult, ai libertatea de a amenaja interiorul așa cum îți place ție, ceea ce înseamnă că vei putea pune în aplicare orice vis cu privire la viitoarea ta casă.
Vila se preda amenajata la cheie, dotata cu centrala termica proprie prin condensatie, Ariston, tamplarie exterioare PVC tripan SCHUKO clasa Premium, usi din lemn masiv la interior, inclazire prin pardoseala (REHAU), marmura, parchet in camere, baile echipate complet cu obiecte sanitare din gama premium, baterii Grohe, la exterior termosistem cu VATA BAZALTICA de 100 mm.Curtea delimitata cu gard decorativ, gradina amenajata cu gazon tip rulou si sistem de irigare inclus, alei pietonale amenajate cu pavaj.


Cei 133 mp sunt dispusi pe cele 3 niveluri astfel:


- Parter - Hol + Baie + Bucatarie + Living, cu acces catre terasa,

- Etajul 1 - Hol + Baie + 2 dormitoare + 1 balcon tip terasa,

- Etaj Mansarda - Hol + Baie + 2 dormitoare.
MODALITĂȚI DE PLATĂ:
- 131.500 euro cu TVA inclus - pentru plata integrala cash
- 137.750 euro cu TVA inclus - pentru plata prin credit (avans minim 15%)
 
Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, sunati la 0751.819.835
Evolve Imobiliare:Achizitii fericite, investitii de succes!
Comision 0!