Cubic Village

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Cubic Village descrie un cartier de 90 de case, construite în stil minimalist, din care 20 de case au fost livrate în 2016 și reprezintă deja o comunitate tânără, 40 sunt în construcție și vor fi date în folosință în 2017, iar restul sunt în proiect pentru anul 2018.


În fiecare dintre cele trei tipuri de case elementele funcționalității moderne se îmbină cu esteticul și cu nevoile vieții contemporane. În mod inovator, construcția oferă spațiului de locuit o nouă perspectivă și o nouă dimensiune. Suprafețele capătă forme nebănuite, camerele cunosc o altă aranjare, ferestrele mari creează o atmosferă plăcută, iar terasa devine un punct de atracție cu acces fie din dormitor, fie din living. Inovația construcțiilor constă în sistemul de încălzire prin pardoseală, cu termostate de ambient în fiecare cameră.


Cartierul este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iașiului, în zona Popas Păcurari - Rediu, și oferă o vedere panoramică impresionantă asupra orașului, fiind totodată locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de liniște, departe de agitația urbană. Întregul cartierul este asfaltat pe străzile interioare, iar pentru că ne dorim ca fiecare locatar să se simtă în siguranță asigurăm barieră la intrarea în cartier și putem pune la dispoziția clienților noștri servicii de pază.